Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

USA Network cancelt Evel met Milo Ventimiglia

USA Network werkt niet verder aan Evel. De canceling van de nieuwe serie is een gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus.
De nieuwe dramaserie, werd gebaseerd op het verhaal van waaghals Evel Knievel uit de jaren 70. De serie zou Knievel volgen terwijl hij zich klaarstoomt voor zijn grootste doodsverachtende stunt: de Snake River Canyon sprong. USA Network heeft besloten de serie te cancelen.

Milo Ventimiglia (This Is Us) zou de rol van Knievel vervullen. Etan Frankel (Shameless (US)) heeft de serie geschreven. De opnames zouden begin dit jaar van start gaan, maar de opnames konden niet plaatsvinden vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. De volledige cast en crew waren al bekend, het zal een onmogelijke taak worden om hun planningen weer volledig te kunnen afstemmen. Het virus heeft de serie voor nu zijn kop gekost, er is wel een kans dat de serie nog verkocht wordt aan een ander netwerk.


Milo Ventimiglia
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

BlackBiker
BlackBiker 17 juli 2020, 10:32
Jammer. Dit is wel een verhaal dat ik zou kijken.
Dit was een wereldberoemde superstunt van een toen wereldberoemde stuntman. Als het redelijk op de werkelijkheid is gebaseerd (dus niet super gedramatiseerd) kan dit een interessante serie zijn.
DAVE2804
DAVE2804 17 juli 2020, 13:26
Inderdaad zeer jammer, dit leek een interessante serie te gaan worden.
antimidant
antimidant 17 juli 2020, 14:40
Jammer
Log in om een reactie achter te laten