Alta Mar

7.4 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 24 mei 2019.

Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. In de jaren ’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar de vraag is of het zover komt. Een passagier komt te overlijden, wier naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. En dan vinden er ook nog meer mysterieuze sterfgevallen plaats. Liefde, intriges en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Alta Mar - Eerste aflevering

8

Alta Mar - Seizoen 1

6.5

Nieuws (10)

Nieuwe recensies en series, datums, trailers en nog veel meer nieuws dat uitkwam van 2 tot en met 8 december.
9 dec 2019
Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie die te zien is bij Netflix. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
2 dec 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
18 nov 2019
3

Vergelijkbare series