Alta Mar

7.4 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/22afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 24 mei 2019.

Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. In de jaren ’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar de vraag is of het zover komt. Een passagier komt te overlijden, wier naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. En dan vinden er ook nog meer mysterieuze sterfgevallen plaats. Liefde, intriges en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (2)

Alta Mar - Eerste aflevering

8

Alta Mar - Seizoen 1

6.5

Nieuws (7)

Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
3 aug 2020
De week van 13 tot en met 19 juli zat weer bijna als vanouds vol met nieuws. Al blijven de berichten van het starten van opnames nog steeds achter.
20 jul 2020
Het derde seizoen van de Spaanstalige Netflix-serie Alta Mar (ook bekend als High Seas) gaat begin augustus in première. Er was al een vierde seizoen aangekondigd.
18 jul 2020

Vergelijkbare series