Line of Duty

8.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
6seizoenen/36afleveringen/2012 - 2021 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20122021 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
Line of Duty is een Britse detectiveserie van de zender BBC One (voorheen BBC Two). De serie ging in première op 26 juni 2012.

Drie jaar achter elkaar de beste rapportcijfers voor het oplossen van misdrijven? Dat is wel érg goed, denkt het hoofd van de Britse anti-corruptie-eenheid. …Verdacht ook. Vandaar dat er een intern onderzoek wordt ingelast naar het doen en laten van de populaire politieman DCI Tony Gates. Met alle gevolgen van dien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 7
Seizoen 6

Populaire reacties (19)

avatar anonymous
-
15 maa 2013
Spannende serie met een origineel invalshoek.
avatar anonymous
-
1 Mei 2017
Één van mijn favoriete series. Niet elk seizoen is van het zelfde niveau, maar dat zou misschien voor alle series gelden, hoe waardeer je namelijk anders nog een serie en de seizoenen. Als 2 van de 4 seizoenen zo bizar goed zijn, zo sterk geschreven, dan verdienen de makers alle lof. Sterker nog, de 2 wat 'relatief' mindere seizoenen, zijn zeer functioneel en hun losse eindjes/plots heel bewust wat zwakker uitgewerkt. Hieronder mijn reactie op S4 finale (geen spoilers):

Je voelt de plotwending aankomen, je kon hem voorspellen, maar hoe? En klopt je onderbuik gevoel? Het zit toch nog niet helemaal lekker. En dan, als de finale doordendert, groeit je onderbuik gevoel uit tot een ontketend adrenaline monster. Al die losse eindjes aan elkaar knopen, diep begraven hersenspinsels, losse eindjes van 5 jaar terug!! En toch....alles klopt, maar dan die laatste shots, zoek ik iets wat er niet is? Een bizarre gedachte, waarschijnlijk niets, ik vertrouw mij zelf niet meer. Niettemin... iets kruipt weer onder mijn huid.

Deze finale is uitmuntend. Mag zich scharen bij de beste ooit. Wat een rush!! Één scène had wat mij betreft niet gehoeven, de gun/actie scene, althans dat dacht ik in eerste instantie. Nu ik er over na denk kom ik daar direct op terug, In line of duty, recht tegenover elkaar. Al met al kan deze finale de boeken in als één van de beste ooit.

Vergelijkbare series

Homeland
15 stemmen
Bodyguard
7 stemmen
Breaking Bad
5 stemmen
Dexter
4 stemmen
Luther
4 stemmen
The Blacklist
4 stemmen
Line of Duty