Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mogelijke hoofdrol in nieuwe serie A Spy Among Friends voor Damian Lewis en Dominic West

Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.

De zesdelige serie A Spy Among Friends is een aanpassing van de gelijknamige spionagethriller, die zich afspeelt in de Koude Oorlog, van Ben Macintyre. Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) zijn in onderhandeling om een hoofdrol te spelen in de nieuwe serie, die wordt ontwikkeld voor Spectrum Originals en BritBox.


Dominic West en Damian Lewis

Het project is afkomstig van Alexander Cary (Homeland), Sony Pictures Television en ITV Studios. De première van de serie staat voorlopig gepland in de herfst van 2021, maar er is nog geen exacte datum bekend gemaakt.

Het verhaal volgt de beruchte Britse inlichtingenofficier en KGB-dubbelagent Kim Philby (West) en zijn vriendschap met MI6-collega en goede vriend Nicholas Elliott (Lewis). De serie draait om spionage in de koude oorlog, wat tot op de dag van vandaag de relaties tussen Oost en West beïnvloeden.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00