Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mogelijke hoofdrol in nieuwe serie A Spy Among Friends voor Damian Lewis en Dominic West

Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.

De zesdelige serie A Spy Among Friends is een aanpassing van de gelijknamige spionagethriller, die zich afspeelt in de Koude Oorlog, van Ben Macintyre. Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) zijn in onderhandeling om een hoofdrol te spelen in de nieuwe serie, die wordt ontwikkeld voor Spectrum Originals en BritBox.


Dominic West en Damian Lewis

Het project is afkomstig van Alexander Cary (Homeland), Sony Pictures Television en ITV Studios. De première van de serie staat voorlopig gepland in de herfst van 2021, maar er is nog geen exacte datum bekend gemaakt.

Het verhaal volgt de beruchte Britse inlichtingenofficier en KGB-dubbelagent Kim Philby (West) en zijn vriendschap met MI6-collega en goede vriend Nicholas Elliott (Lewis). De serie draait om spionage in de koude oorlog, wat tot op de dag van vandaag de relaties tussen Oost en West beïnvloeden.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1