Lucifer

8.2 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Lucifer is terug…of toch niet?

Lucifer keert terug maar wel met een twist. De trailer van het eerste deel van het vijfde seizoen laat zien dat er wat anders is aan Lucifer.

Wat is er aan de hand met de duivel als hij terugkeert uit de hel. De trailer roept allerlei vragen op en geeft op het einde een nogal schokkend antwoord. Zie de video hieronder.Op 21 augustus keert Lucifer terug voor de eerste helft van het vijfde seizoen. In het vijfde seizoen komt er een film noir aflevering en er zit ook één of meerder Stanley Kubrick verwijzingen in. Lucifer (Tom Ellis) is de gevallen engel maar hij blijkt niet alleen te zijn. Het vijfde seizoen krijgt in totaal zestien afleveringen. Er is ook een allerlaatste zesde seizoen aangekondigd.

Kijk hieronder naar de prachtige fan-made trailer van het vijfde seizoen.

Vorige aflevering
Spoiler Alert
Spoiler Alert
05x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
14 jul 2020 18:26 -
lol
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00