Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Blackbird: Lena Horne and America in productie bij Showtime

Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.

Blackbird: Lena Horne and America vertelt het verhaal van Lena Horne toen ze op zestien jarige leeftijd danste in de Cotton Club, haar leven in de Tweede Wereldoorlog, over het sterrendom van de MGM-jaren, McCarthyism, de burgerrechtenbeweging en haar terugkeer naar Broadway.

Alex Kurtzman (Hawaii Five-0) gaat het scenario schrijven. De kleindochter van Lena Horne is ook betrokken bij de serie. "Het verhaal van Lena is zo intiem en tegelijkertijd is het het verhaal van Amerika - Amerika op zijn eerlijkst, meest muzikaal, meest tragisch en meest vrolijk.", zei kleindochter Jenny Lumet tegen Amerikaanse media.


Lena Horne
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00