Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Blackbird: Lena Horne and America in productie bij Showtime

Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.

Blackbird: Lena Horne and America vertelt het verhaal van Lena Horne toen ze op zestien jarige leeftijd danste in de Cotton Club, haar leven in de Tweede Wereldoorlog, over het sterrendom van de MGM-jaren, McCarthyism, de burgerrechtenbeweging en haar terugkeer naar Broadway.

Alex Kurtzman (Hawaii Five-0) gaat het scenario schrijven. De kleindochter van Lena Horne is ook betrokken bij de serie. "Het verhaal van Lena is zo intiem en tegelijkertijd is het het verhaal van Amerika - Amerika op zijn eerlijkst, meest muzikaal, meest tragisch en meest vrolijk.", zei kleindochter Jenny Lumet tegen Amerikaanse media.


Lena Horne
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1