Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
1x1  2 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:0 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
Emily in Paris is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 2 oktober 2020.

Emily is een gedreven twintiger uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, met als taak een Amerikaans standpunt naar een eerbiedwaardig Frans marketingbedrijf te brengen. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Emily in Paris.

Nieuws (7)

Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
maandag, 09:00
De week van 13 tot en met 19 juli zat weer bijna als vanouds vol met nieuws. Al blijven de berichten van het starten van opnames nog steeds achter.
ma 20 juli
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
di 14 juli
1