Emily in Paris

8,0 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:28 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
Emily in Paris is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 2 oktober 2020.

Emily is een gedreven twintiger uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, met als taak een Amerikaans standpunt naar een eerbiedwaardig Frans marketingbedrijf te brengen. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Emily in Paris.

Nieuws (13)

Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
Netflix heeft de Amerikaanse dramedyserie Emily In Paris, met Lily Collins in de hoofdrol, vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 13 november
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
zo 1 november
5

Populaire reacties (1)

9
19 okt 2020
Heerlijke serie om in 1 keer weg te kijken

Vergelijkbare series

Gossip Girl
4 stemmen
Younger
3 stemmen
Friends
2 stemmen
The Bold Type
2 stemmen