Emily in Paris

-
0 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Van Emily in Paris naar Emily op Netflix

Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.

In Emily in Paris verhuist de gedreven twintiger uit de Midwest Emily (Lily Collins, Les Misérables (2018)) onverwachts naar Parijs voor een baan. Ze moet een Amerikaans standpunt naar een eerbiedwaardig Frans marketingbedrijf te brengen. Terwijl ze zich aanpast aan de nieuwe cultuur en nieuwe uitdagingen aangaat moet ze jongleren tussen haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.

Emily verhuist naar Parijs, de serie verhuist dus naar Netflix. De serie werd in 2018 al besteld door Paramount Network, met het idee deze uit te zenden op een geplande dramedy-avond met een vrouwelijk thema op het netwerk, maar dit ging niet door. Aankomende herfst zal Emily in Paris exclusief op Netflix verschijnen, er is nog geen exacte datum bekend.


Lily Collins in Emily In Paris

Het eerste, tiendelige seizoen van Emily in Paris was al volledig gefilmd, voordat het coronavirus uitbrak. De serie werd daarom nog interessanter voor streamingdiensten. Darren Star (Sex and the City) bedacht en schreef Emily in Paris en is daarnaast ook uitvoerend producent van de serie.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
14 jul 2020 14:46 -
Lijkt me een leuke serie. De bedenker van deze serie heeft ook Younger bedacht.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06