De Ridder

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Alle seizoenen De Ridder binnenkort te zien bij Ziggo

Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.

De Ridder draait om Helena De Ridder (Clara Cleymans, Tegen de sterren op), zij is openbaar aanklager bij de rechtbank van Gent. De Ridder was ooit advocate, maar nadat één van haar zaken eindigde in een tragedie, besloot ze van kant te wisselen.

Alle seizoenen zijn al te bekijken bij Netflix en Videoland, maar de vier seizoenen zijn vanaf 1 augustus ook te bekijken bij Ziggo Movies en Series. Rik D'Hiet (Grenslanders) bedacht de dramaserie van de Belgische omroep VRT. De Ridder ging in 2013 in première en werd beëindigd in 2016. De vier seizoenen bestaan in totaal uit 47 afleveringen.

Vorige aflevering
Saturday 09h11
Saturday 09h11
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06
De eerste opnames van het vierde seizoen van S.W.A.T. (2017) zijn al weer achter de rug. De productie is afgelopen dinsdag soepel van start gegaan.
Vandaag, 09:00