What We Do in the Shadows

7.4 / 10
23 min
Horror, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkFX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2019 - heden
Genres:HorrorKomedie
Netwerk:FX
What We Do in the Shadows is een Amerikaanse komische horrorserie van de zender FX. De serie ging in première op 27 maart 2019.

What We Do in the Shadows gaat over vampiers die moeite hebben met het moderne leven, zoals de huur betalen, zich aan het schoonmaakrooster houden, in nachtclubs binnenkomen en conflicten tussen huisgenoten. We volgen Nandor, de hoofdvampier in het huis, Lazslo de aparte vampier, en Nadja, de vrouwelijke vampier.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (2)

What We Do in the Shadows - Seizoen 1

7.5

What We Do in the Shadows - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (14)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 27 juli
1
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli

Vergelijkbare series