Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Een killer rol voor Elisabeth Moss in serie over moordenaars Candy Montgomery

Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.

De serie, die voorlopig Candy genoemd wordt, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van moordenaars Candy Montgomery uit Texas. In de serie gaat de Emmy winnende actrice Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) de rol van Candy Montgomery vervullen.

Candy lijkt het perfecte leven te hebben, tot dat ze beschuldigd wordt van de moord op een van haar vriendinnen uit de kerk en tevens de vrouw van de man waarmee Candy Montgomery een affaire had. Ze wordt er van verdacht haar vermoord te hebben met een bijl.


Elisabeth Moss

Robin Veith (The Act) schreef het script van de pilot. Nick Antosca (The Act) wordt uitvoerend producent van de serie. De serie is afkomstig van UCP, een divisie van Universal Studio Group. Het is nog niet bekend waar en wanneer de serie te zien zal zijn.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1