Briarpatch

6.9 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkUSA Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:USA Network
Briarpatch is een Amerikaanse misdaadserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 6 februari 2020.

Allegra "Pick" Dill, een vasthoudende en hardnekkige onderzoeker die in Washington, DC werkt voor een jonge, ambitieuze senator, keert terug naar haar huis in Texas, een corrupte en louche grensstad, wanneer haar jongere zus wordt gedood door een autobom. Wat begint als een zoektocht naar de moordenaar, verandert in een beladen en gevaarlijke opgraving uit het verleden die Allegra altijd heeft willen begraven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Briarpatch.

Nieuws (8)

HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
ma 23 november
2
Disney+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van The Mandalorian bekend gemaakt. Eind oktober verschijnt het nieuwe seizoen.
do 3 september
1
De week van 13 tot en met 19 juli zat weer bijna als vanouds vol met nieuws. Al blijven de berichten van het starten van opnames nog steeds achter.
20 jul 2020

Populaire reacties (1)

5
24 apr 2020
Eerste 3 afleveringen gingen nog wel, maar daarna ging het voor mij vervelen, werd rommelig en langdradig. Mocht er een 2e seizoen komen, zal ik er geen tijd aan verdoen.

Vergelijkbare series