La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Alex Pina werkt aan nieuw seizoen La Casa de Papel

Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.

Alex Pina (White Lines), bedenker en schrijver van de serie heeft een foto op Instagram geplaatst waarop hij te zien is in een hangmat, met een laptop op schoot. In de onderstaande tekst bevestigd hij dat er wordt gewerkt aan een nieuw seizoen van La Casa de Papel. Netflix heeft alleen nog niets officieels laten weten over een vierde seizoen (vijfde deel).

Voordat het derde seizoen (vierde deel) uit kwam, waren er al geruchten dat er nog een volgend seizoen aan zal komen. Volgens Spaanse media zou het vierde seizoen (het vijfde deel) van La Casa de Papel het eerste deel van een nieuw verhaal zijn, wat zelfs voor nog een seizoen zal zorgen. Maar ook hier heeft de streamingdienst nog niets over bevestigd.


La Casa de Papel

La Casa de Papel is oorspronkelijk van de Spaanse zender Antena 3. Het eerste seizoen kreeg vijftien afleveringen van elk 70 minuten. Netflix heeft de serie aangekocht, ging er direct in knippen en maakte er twee seizoenen van. Het eerste deel/seizoen kreeg dertien afleveringen en het tweede deel/seizoen negen. Nu is dus het vierde seizoen aangekondigd, wat dus ook wel het vijfde deel/seizoen genoemd wordt.
Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00