Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Hanna keert terug voor een derde seizoen

De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.

Het tweede seizoen van Hanna ging wereldwijd op 3 juli van start bij Amazon en nu al heeft Amazon Studios een derde seizoen besteld. De serie blijkt een hit te zijn bij kijkers over de hele wereld.

HANNA is geschreven en geproduceerd door David Farr (The Night Manager), die ook twee afleveringen regisseerde in het tweede seizoen. "Ik ben enorm blij dat ik een derde seizoen van Hanna kan maken," zei Farr. "Toen we aan deze reis begonnen, had ik een drama in mijn hoofd die Hanna's verleden zou blootleggen, haar op een geheel nieuwe manieren zou uitdagen en de vraag zou beantwoorden of zij er ooit bij kan horen? Ik ben Amazon en NBCU erg dankbaar dat we deze visie kunnen voortzetten. Ook ben ik Esmé Creed-Miles en Mireille Enos veel dank verschuldigd voor hun voortdurende inzet en enorme talent, terwijl we Hanna en Marissa meenemen naar nieuw en onontgonnen terrein. Het wordt een spannende derde seizoen."

"David blijft een serie afleveren die verheven is en vol actie zit, met wendingen die je niet ziet aankomen en personages waar je echt om geeft," zei Vernon Sanders, mede directeur van Television, Amazon Studios. "We zijn erg enthousiast om samen met NBCUniversal te werken om onze Prime Video klanten over de hele wereld weer een avontuurlijk seizoen van Hanna te geven."

Jeff Wachtel, president, NBCUniversal International Studios voegde hieraan toe: "Met dank aan David Farr, Tom Coan en de geweldige cast en crew van Hanna voor het leveren van twee geweldige seizoenen en aan Amazon die de beste partner is die je kunt wensen. Houd je vast voor seizoen drie!"

Hanna volgt de reis van een buitengewone jonge vrouw, gespeeld door Esmé Creed-Miles, terwijl ze de meedogenloze achtervolging van een duistere overheidsinstelling ontwijkt en probeert de waarheid te achterhalen over wie zij is. (...) Hanna vindt hulp bij haar vorige rivaal, CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos, The Catch) die zichzelf en Hanna moet beschermen tegen de meedogenloze organisatie die zij ooit vertrouwde. Maar terwijl Hanna dieper in de ongrijpbare wereld van The Meadows duikt en anderen zoals zijzelf ontmoet, waaronder Sandy (Áine Rose Daly, Tom Clancy's Jack Ryan) en Jules (Gianna Kiehl), begint ze haar rol in de grotere context van Utrax' moordenaarsprogramma te betwijfelen en uiteindelijk te begrijpen waar ze echt thuishoort.

Vorige aflevering
Do Not Sleep
Do Not Sleep
03x06
Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
14 jul 2020 13:37 -
Top nieuwtje.
Reageer
avatar_DAVE2804
14 jul 2020 13:58 - 22 sep 2021 04:49
Moet seizoen 2 nog steeds zien, maar leuk nieuws dat het al verlengd is.
Reageer
avatar_dehond
15 jul 2020 09:44 -
geweldig, hoor ik graag 3 de seizoen ,eerste was heel goed , 2 de moet ik nog zien .
Reageer
avatar_HereIsTom
19 jul 2020 17:41 -
Geweldige serie!
Reageer
Hanna