Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 47

Weekoverzicht 47

Ook in de week van 16 tot en met 22 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 47.
Serienieuws

Casting Nieuws


Casting nieuws voor het vierde seizoen van Ozark


Vier acteurs voegen zich in het vierde seizoen bij de cast van Ozark, Felix Solis en Damian Young zullen terugkeren in een reguliere rol.

Castingnieuws voor The Silence of the Lambs vervolg Clarice


Vier acteurs voegen zich bij de cast van CBS-serie Clarice, waaronder House of Cards actrice Jayne Atkinson. De serie is gebaseerd op The Silence of the Lambs.

Datums


Coyote verhuist naar CBS All Access en gaat volgend jaar in première


Coyote (2020), de nieuwe serie met Michael Chiklis is verhuist van Paramount Network naar CBS All Access en zal daar begin volgend jaar in première gaan.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 47 (16 - 21 november 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Temple verschijnt volgende maand bij Videoland


De Britse dramaserie Temple, met Carice van Houten, is binnenkort te bekijken bij Videoland. De serie is door Sky 1 al vernieuwd met een tweede seizoen.

Tiny Pretty Things in december in première bij Netflix


Tiny Pretty Things gaat midden december in première bij Netflix, de streamingdienst heeft ook een trailer gedeeld van de ballet-drama serie.

Tiende seizoen The Walking Dead keert in februari terug


De zes extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zullen eind februari 2021 verschijnen bij AMC.

Derde seizoen Mr. Mercedes binnenkort te zien bij Ziggo


Het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Ziggo. De serie is afkomstig van David E. Kelley.

Tweede seizoen For All Mankind begin volgend jaar in première


De Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind gaat volgend jaar februari in première bij Apple TV+.

NBC komt met winterschema 2021


De Peacock-zender heeft de plannen voor het schema voor januari 2021 aangekondigd. Daarin zitten twee 'nieuwe' series en een aantal terugkerende series/programma's.

ABC komt met schema voor januari 2021


In december nemen enkele series van de Alfabet-zender vakantie op, om in januari 2021 weer van start te gaan. Ook beginnen enkele (nieuwe) series of series krijgen een nieuw tijdslot.

Penoza: Doodstil eind december in première


Penoza: Doodstil, de spin-off van de Nederlandse misdaadserie Penoza gaat eind december in première bij NPO.

Gecancelde Series


Geen nieuw seizoen voor Arrested Development


Volgens hoofdrolspeler David Cross zullen er geen nieuwe seizoen van Arrested Development verschijnen, het laatste seizoen eindigde vorig jaar.

Vierde seizoen Black Lightning wordt het laatste seizoen


Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar februari van start, The CW heeft bekend gemaakt dat dit seizoen de laatste van de serie zal zijn.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 46


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 9 tot en met 15 november in Amerika.

Nieuwe Series


Level van Sean Finegan in productie bij NBC


De dramaserie Level van Sean Finegan (Capital (2015)) en Julie Anne Robinson (The Catch) is in productie bij NBC.

Zack Stentz schrijft seriebewerking van The Island of Dr. Moreau


Er komt een seriebewerking van de klassieke roman The Island of Dr. Moreau van H.G. Wells. De serie, genaamd Moreau, is afkomstig van Zack Stentz.

HBO besteld seriebewerking van game The Last of Us


HBO heeft de serie The Last of Us besteld, het is een seriebewerking van de gelijknamige Playstationgame uit 2013.

Algemeen nieuws

Nominaties en Prijzen


Winnaars People's Choice Awards 2020


De 2020 E! De People's Choice Awards waren de laatste om ons een ceremonie te geven die ondanks de pandemie doorgaat met het eren van films, muziek, televisie en popcultuur. Onze interesse gaat uiteraard uit naar de winnaars uit de categorie televisie.

Overlijdensberichten


Karin Witowski overleden


Verslagen staan de schrijvers van MijnSerie stil bij het overlijden van Karin Witowski (karin1809).

Weetjes


Ryan Murphy geeft meer informatie over American Horror Stories


Ryan Murphy deelde een nieuw beeld van American Horror Stories. Veel acteurs uit American Horror Story zullen ook te zien zijn in de spin-off.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (47)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het derde seizoen van Killing Eve


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Killing Eve. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op de complete serie van Avatar: The Last Airbender


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van Avatar: The Last Airbender. We geven één blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Friends; In Friends gaan Monica en Chandler uit eindelijk trouwen. Wat is de trouwdatum zoals deze op de uitnodigingen staat? was 19 mei 2001 – 17.00 uur. Weetje: The One with Monica’s and Chandler’s wedding werd in twee delen uitgezonden op 17 mei als de finale (aflevering 23 en 24) van het zevende seizoen. Op de uitnoding voor de bruiloft staat geschreven: ‘Saturday, the nineteenth of May Two thousand and one at five o’clock in the evening.’ De uitnodiging, trouwgeloftes en ringen liggen in een museum in Beverly Hills.

- Het antwoord op de prijsvraag van The Last Ship; In The Last Ship roeit een virus 98 procent van de wereldbevolking uit. Maar hoe heet het virus in de serie? was Red Flu. Weetje: De Red Flu (rode griep) wordt veroorzaakt door een oeroude virusstam die miljoenen jaren onder het dikke, permanente ijs van de Noordpool heeft begraven. In de 21e eeuw ontsnapte het virus, als gevolg van de opwarming van de aarde, in stilte aan zijn opsluiting en verspreidde het zich vanwege zijn eigenschappen in de lucht snel in de atmosfeer en het water. De vooruitgang werd ook aanzienlijk gestimuleerd door de consumptie door vogels, met name de Noordse Stern (Sterna paradisaea). Het virus sprong vervolgens, waarschijnlijk van de uitwerpselen van de vogels, naar een zoogdier voordat het mensen muteerde en infecteerde. Honden zijn immuun voor het virus en hoewel andere dieren de ziekte kunnen oplopen, kunnen ze deze niet op mensen overdragen.

- Het antwoord op de prijsvraag van The Legend of Korra; In The Legend of Korra spreekt J.K. Simoons de stem in van Tenzin, maar waar komt de naam Tenzin vandaan? was De veertiende Dalai Lama. Weetje: De naam Tenzin is ontleend aan Tenzin Gyatso, de veertiende Dalai Lama, en betekent Upholder of Teachings {Handhaver van Leringen}.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november 2020 die in week 48 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 23 november


Cupido ofzo – Serie première (VTM)
20.00 – Inside the Ambulance – Seizoen 11 (W)

-

Dinsdag 24 november


Falk – Seizoen 2 (Das Erste)
Ja, chef! – Serie première (VIER)
Hans Betaald De Schade – Serie première (Videoland)
21.00 – Moonshiners – Seizoen 10 (Discovery Channel)

-

Woensdag 25 november


RIP 2020 – Serie première (VTM)

-

Vrijdag 27 november


7 Kilo in 3 Tagen – Serie première (Netflix)
21.30 – Ik Vertrek – Seizoen 22 (AVROTROS)

-

Zondag 29 november


03.00 – Peyton's Places – Seizoen 2 (ESPN+)
22.00 – On the Case With Paula Zahn – Seizoen 21 (Investigation Discovery)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten