Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Black Lightning wordt het laatste seizoen

Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar februari van start, The CW heeft bekend gemaakt dat dit seizoen de laatste van de serie zal zijn.

Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar 8 februari in première bij The CW. Daarmee komt het einde van de serie inzicht, want het netwerk heeft bekend gemaakt dat dit het laatste seizoen wordt. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er van het vierde seizoen zullen verschijnen, daarom is het ook nog niet bekend wanneer de allerlaatste aflevering van de serie zal worden uitgezonden. Hoewel Black Lightning zal eindigen, verschijnt er in het vierde seizoen een aflevering die dient als de pilot voor een mogelijke spin-off van de serie.

Black Lightning draait om DC Comics personage Jefferson Pierce. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende wordt hij als de superheld Black Lightning teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
The Book of Resurrection: Chapter Two: Closure
04x13
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Black Lightning