Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Black Lightning wordt het laatste seizoen

Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar februari van start, The CW heeft bekend gemaakt dat dit seizoen de laatste van de serie zal zijn.

Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar 8 februari in première bij The CW. Daarmee komt het einde van de serie inzicht, want het netwerk heeft bekend gemaakt dat dit het laatste seizoen wordt. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er van het vierde seizoen zullen verschijnen, daarom is het ook nog niet bekend wanneer de allerlaatste aflevering van de serie zal worden uitgezonden. Hoewel Black Lightning zal eindigen, verschijnt er in het vierde seizoen een aflevering die dient als de pilot voor een mogelijke spin-off van de serie.

Black Lightning draait om DC Comics personage Jefferson Pierce. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerecruteerd wordt door een lokale misdaadbende wordt hij als de superheld Black Lightning teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.

Vorige aflevering
The Book of War: Chapter Three: Liberation
The Book of War: Chapter Three: Liberation
03x16
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1