The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen The Walking Dead keert in februari terug

De zes extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zullen eind februari 2021 verschijnen bij AMC.

Het tiende seizoen van The Walking Dead ging afgelopen oktober al in première, maar kon niet worden afgerond vanwege de gevolgen van het coronavirus. AMC bestelde daarom nog een aantal extra afleveringen, zodat het seizoen een afgerond einde kreeg. Robert Patrick (Perry Mason (2020)) en Hilarie Burton (White Collar) zullen in deze afleveringen te zien zijn in een gast rol, Okea Eme-Akwari (Cobra Kai) zal een van de hoofdrollen vervullen. Het netwerk heeft bekend gemaakt dat het tiende seizoen van The Walking Dead volgend jaar 28 februari terugkeer.

Het tiende seizoen is het een na laatste seizoen van de horrorserie. Begin dit jaar werd het elfde seizoen aangekondigd, daarmee werd bekend gemaakt dat het 24-delige seizoen de laatste van de serie zal zijn. Dit elfde seizoen zal naar verwachting in 2022 in première gaan. Hoewel er een einde komt aan The Walking Dead zijn er nog genoeg spin-offs gemaakt en nog in de maak.


Robert Patrick
Vorige aflevering
A Certain Doom
A Certain Doom
10x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1