The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen The Walking Dead keert in februari terug

De zes extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zullen eind februari 2021 verschijnen bij AMC.

Het tiende seizoen van The Walking Dead ging afgelopen oktober al in première, maar kon niet worden afgerond vanwege de gevolgen van het coronavirus. AMC bestelde daarom nog een aantal extra afleveringen, zodat het seizoen een afgerond einde kreeg. Robert Patrick (Perry Mason (2020)) en Hilarie Burton (White Collar) zullen in deze afleveringen te zien zijn in een gast rol, Okea Eme-Akwari (Cobra Kai) zal een van de hoofdrollen vervullen. Het netwerk heeft bekend gemaakt dat het tiende seizoen van The Walking Dead volgend jaar 28 februari terugkeer.

Het tiende seizoen is het een na laatste seizoen van de horrorserie. Begin dit jaar werd het elfde seizoen aangekondigd, daarmee werd bekend gemaakt dat het 24-delige seizoen de laatste van de serie zal zijn. Dit elfde seizoen zal naar verwachting in 2022 in première gaan. Hoewel er een einde komt aan The Walking Dead zijn er nog genoeg spin-offs gemaakt en nog in de maak.


Robert Patrick
Vorige aflevering
Here's Negan
Here's Negan
10x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00