The Last of Us

9.3 / 10
55 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
9.3 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:HBO
The Last of Us is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 15 januari 2023.

Twintig jaar nadat een cordyceps-achtige infectie is uitgebroken en het hele menselijke ras bijna heeft gedecimeerd, wordt Joel, een geharde overlevende, ingehuurd om Ellie, een veertienjarig meisje, uit een bewaakte quarantaine-zone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis, waarbij zij de Verenigde Staten moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven. De serie is gebaseerd op het videospel met dezelfde naam.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar SLP
10
16 jan 2023
Het is lang geleden dat ik zó enorm uitkeek naar een nieuwe serie. Dat is soms gevaarlijk, want hoe hoger de verwachtingen, hoe groter de kans op teleurstelling. Echter heeft de eerste aflevering mij absoluut niet teleurgesteld. Integendeel zelfs!

We worden verwend; de eerste aflevering duurt 80 minuten. 80 minuten vol met visueel aantrekkelijke beelden, veel actie en goede acteurs. De show geeft meteen een goede introductie van het verhaal, de wereld, de personages en de onderlinge verhoudingen. Als de makers dit niveau volhouden, zou dit zomaar eens één van mn favoriete shows allertijden kunnen worden. Maar daar is het nu nog iets te vroeg voor ;)

Mijn lijf zal er straks minder blij mee zijn, maar dit is zo'n serie die ik meteen wilde kijken. Zelfs als deze om 3 uur 's nachts online gezet wordt. Weet niet of ik dit elke week vol ga houden, maar voor nu kan ik met een tevreden hart mn bedje in :-)
avatar Megafluffy86
10
17 jan 2023
Ik vond de eerste episode fantastisch. Ik heb de game meerdere keren gespeeld en deze eerste aflevering bracht mij als het ware weer terug naar mijn eerste playthrough, zo trouw aan de game is het. Het was een waar herkenningsfeestje, en ik hoop dat de (internationale) internetklagers de mond zijn gesnoerd m.b.t. Bella Ramsey, want zij is gewoon Ellie (en klinkt zelfs als Ellie met haar gevloek en alles). Ik kan niet wachten op de rest.

Vergelijkbare series

The 100
2 stemmen
Firefly
1 stem
Blade
1 stem
The Last of Us