Temple

7.1 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkSky1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:DramaMedisch
Netwerk:Sky1
Temple is een Britse medische drama van de zender Sky1. De serie ging in première op 13 september 2019.

Temple speelt zich af rond een chirurg die wanhopig op zoek is om een geneesmiddel voor zijn stervende vrouw te vinden, nadat het ziekenhuis staakte met haar behandeling en haar een verloren zaak achtte. Om haar te redden, creëert hij een illegaal ziekenhuis in ongebruikt ondergronds station, waar hij samenwerkt met een doemdenkende "prepper" en een civiele anarchist die hem een groeiend aantal off-grid patiënten brengen - van criminele bendeleiders tot vluchtelingen - die geen traditionele medische hulp kunnen of willen krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Temple.

Nieuws (5)

De premièredatum van The English Game is bekend. Ook zijn de eerste beelden van de nieuwe Netflix serie te zien.
6 mrt 2020
Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.
4 nov 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 okt 2019

Populaire reacties (4)

8
09 jan 2020
Ben zeer te spreken over deze serie. Seizoen 2 is in de maak.
6
31 dec 2019
Het begin zag er veelbelovend uit maar uiteindelijk vond ik toch tegenvallen. Vooral Carice van Houten kon niet overtuigen, vond ik. Dat had ik niet verwacht want ze is best een goede actrice.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem