Temple

7.2 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Temple verschijnt volgende maand bij Videoland

De Britse dramaserie Temple, met Carice van Houten, is binnenkort te bekijken bij Videoland. De serie is door Sky 1 al vernieuwd met een tweede seizoen.

De dramaserie ging vorig jaar september in Première bij Sky 1, ondertussen is er ook al een tweede seizoen aangekondigd. Het eerste seizoen was al eens te bekijken BBC First en zal vanaf 17 december te zien zijn bij Videoland. Of en wanneer het tweede seizoen bij de streamingdienst zal verschijnen is nog niet bekend. De serie is gebaseerd op de Noorse serie Valkyrien. Aan deze Britse serie zit ook een Nederlands tintje, want Carice van Houten (Game of Thrones) speelt een van de hoofdrollen in de serie.

Temple draait om chirurg Daniel Milton (Mark Strong) die wanhopig op zoek is naar een geneesmiddel die zijn ongeneselijke vrouw zou kunnen redden. Hij zet een illegaal ziekenhuis op in een ongebruikt ondergronds station, daar werkt hij samenwerkt met een doemdenkende "prepper" en een civiele anarchist die hem een groeiend aantal off-grid patiënten brengen, die geen traditionele medische hulp kunnen of willen krijgen.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
zaterdag, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1