Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Temple verschijnt volgende maand bij Videoland

De Britse dramaserie Temple, met Carice van Houten, is binnenkort te bekijken bij Videoland. De serie is door Sky 1 al vernieuwd met een tweede seizoen.

De dramaserie ging vorig jaar september in Première bij Sky 1, ondertussen is er ook al een tweede seizoen aangekondigd. Het eerste seizoen was al eens te bekijken BBC First en zal vanaf 17 december te zien zijn bij Videoland. Of en wanneer het tweede seizoen bij de streamingdienst zal verschijnen is nog niet bekend. De serie is gebaseerd op de Noorse serie Valkyrien. Aan deze Britse serie zit ook een Nederlands tintje, want Carice van Houten (Game of Thrones) speelt een van de hoofdrollen in de serie.

Temple draait om chirurg Daniel Milton (Mark Strong) die wanhopig op zoek is naar een geneesmiddel die zijn ongeneselijke vrouw zou kunnen redden. Hij zet een illegaal ziekenhuis op in een ongebruikt ondergronds station, daar werkt hij samenwerkt met een doemdenkende "prepper" en een civiele anarchist die hem een groeiend aantal off-grid patiënten brengen, die geen traditionele medische hulp kunnen of willen krijgen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Temple