The Last Of Us (2021)

-
55 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

HBO besteld seriebewerking van game The Last of Us

HBO heeft de serie The Last of Us besteld, het is een seriebewerking van de gelijknamige Playstationgame uit 2013.

De gebeurtenissen in de serie The Last of Us spelen zich twintig jaar nadat de hedendaagse wereld vernietigd is af. In deze wereld moet Joel een viertien jarige meisje uit een drukkend quarantaine regime smokkelen. Om te overleven moeten ze elkaar vertrouwen. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er van de serie zullen verschijnen en wanneer deze precies in première gaan bij HBO.

De serie is geschreven door Craig Mazin (Chernobyl) en Neil Druckmann (die de game bedacht). Beide zullen ze ook dienen als uitvoerend producent, samen met Carolyn Strauss (Game of Thrones). De serie wordt door zowel Sony Pictures Television als PlayStation Productions, Word Games en Naughty Dog geproduceerd. Eerder dit jaar kwam het tweede deel van het spel uit, die in de eerste drie dagen al door meer dan vier miljoen fans werd gekocht.


The Last of Us
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1