Clarice

-
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor The Silence of the Lambs vervolg Clarice

Vier acteurs voegen zich bij de cast van CBS-serie Clarice, waaronder House of Cards actrice Jayne Atkinson. De serie is gebaseerd op The Silence of the Lambs.

Marnee Carpenter (Good Girls), Jayne Atkinson (House of Cards (2013)), Shawn Doyle (Frontier (2016)) en Tim Guinee (Homeland) gaan een rol vervullen in de nieuwe serie Clarice, die gebaseerd is op de horror film The Silence of the Lambs. Carpenter gaat de rol van de jonge vrouw Catherine Martin vervullen, Atkinson zal te zien zijn als de moeder van Catherine. Guinee zal de rol vervullen van een leider van een schutterij. Doyle zal samen met Ruth Martin te zien zijn in de rollen van agente Clarice Starling (Rebecca Breeds, Pretty Little Liars) haar therapeuten.

De serie draait om Agente Clarice, eerder werd al bekend dar Rebecca Breeds deze rol zal vervullen. De serie zal het persoolijke verhaal van Clarice vertellen, een jaar na de gebeurtenissen met moordenaar Hannibal Lecter. De serie werdbegin dit jaar aangekondigd door CBS, al liggen er sinds 2012 al plannen voor een serie over The Silence of the Lambs. Het is nog niet bekend wanneer de serie in première gaat.


Jayne Atkinson
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
zaterdag, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1