Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor The Silence of the Lambs vervolg Clarice

Vier acteurs voegen zich bij de cast van CBS-serie Clarice, waaronder House of Cards actrice Jayne Atkinson. De serie is gebaseerd op The Silence of the Lambs.

Marnee Carpenter (Good Girls), Jayne Atkinson (House of Cards (2013)), Shawn Doyle (Frontier (2016)) en Tim Guinee (Homeland) gaan een rol vervullen in de nieuwe serie Clarice, die gebaseerd is op de horror film The Silence of the Lambs. Carpenter gaat de rol van de jonge vrouw Catherine Martin vervullen, Atkinson zal te zien zijn als de moeder van Catherine. Guinee zal de rol vervullen van een leider van een schutterij. Doyle zal samen met Ruth Martin te zien zijn in de rollen van agente Clarice Starling (Rebecca Breeds, Pretty Little Liars) haar therapeuten.

De serie draait om Agente Clarice, eerder werd al bekend dar Rebecca Breeds deze rol zal vervullen. De serie zal het persoolijke verhaal van Clarice vertellen, een jaar na de gebeurtenissen met moordenaar Hannibal Lecter. De serie werdbegin dit jaar aangekondigd door CBS, al liggen er sinds 2012 al plannen voor een serie over The Silence of the Lambs. Het is nog niet bekend wanneer de serie in première gaat.


Jayne Atkinson
Vorige aflevering
Family Is Freedom
Family Is Freedom
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Clarice