Tiny Pretty Things

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiny Pretty Things in december in première bij Netflix

Tiny Pretty Things gaat midden december in première bij Netflix, de streamingdienst heeft ook een trailer gedeeld van de ballet-drama serie.

Tiny Pretty Things wordt omschreven als een mix tussen de film Black Swan en de populaire serie Pretty Little Liars. Het verhaal uit de serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Tiny Pretty Things volgt een jonge danseres die bij een elite balletacademie danst. Wanneer er een ernstige gebeurtenis plaatst vindt op de academie komen er vriendschappen op het spel te staan en worden er geheimen ontrafelt die de academie ten onder kunnen brengen.

De serie gaat 14 december in première bij Netflix. Vanaf die datum zullen onder andere nieuwkomer Kylie Jefferson, Lauren Holly (NCIS), Casimere Jollette (East Los High), Daniela Norman, Brennan Clost (The Next Step), Michael Hsu Rosen (Jessica Jones), Damon J. Gillespie (The Society) te zien zijn in een van de hoofdrollen van Tiny Pretty Things.

Vorige aflevering
Push Comes to Shove
Push Comes to Shove
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Gisteren, 14:00
Apple heeft Roar van Liz Flahive en Carly Mensch (GLOW) besteld. Onder andere Nicole Kidman (Big Little Lies) en Cynthia Erivo (Genius) vervullen een hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
Gisteren, 12:00
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
Gisteren, 11:00
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
Gisteren, 10:00