Tiny Pretty Things

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiny Pretty Things in december in première bij Netflix

Tiny Pretty Things gaat midden december in première bij Netflix, de streamingdienst heeft ook een trailer gedeeld van de ballet-drama serie.

Tiny Pretty Things wordt omschreven als een mix tussen de film Black Swan en de populaire serie Pretty Little Liars. Het verhaal uit de serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Tiny Pretty Things volgt een jonge danseres die bij een elite balletacademie danst. Wanneer er een ernstige gebeurtenis plaatst vindt op de academie komen er vriendschappen op het spel te staan en worden er geheimen ontrafelt die de academie ten onder kunnen brengen.

De serie gaat 14 december in première bij Netflix. Vanaf die datum zullen onder andere nieuwkomer Kylie Jefferson, Lauren Holly (NCIS), Casimere Jollette (East Los High), Daniela Norman, Brennan Clost (The Next Step), Michael Hsu Rosen (Jessica Jones), Damon J. Gillespie (The Society) te zien zijn in een van de hoofdrollen van Tiny Pretty Things.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
zaterdag, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1