Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ryan Murphy geeft meer informatie over American Horror Stories

Ryan Murphy deelde een nieuw beeld van American Horror Stories. Veel acteurs uit American Horror Story zullen ook te zien zijn in de spin-off.

Afgelopen week hintte bedenker Ryan Murphyal naar het tiende seizoen van American Horror Story. Nu heeft hij ook iets vrijgegeven van de aankomende spin-off van de serie, genaamd American Horror Stories. Er zullen zestien afleveringen van een uur lang verschijnen. Daarnaast maakte hij bekend dat er veel geliefde acteurs uit American Horror Story te zien zullen zijn in de spin-off, welke acteurs dat precies zullen zijn is helaas nog niet bekend.

Sarah Paulson, een van de actrices uit American Horror Story, liet eerder deze week al wel weten betrokken te zijn bij de serie. Het lijkt erop dat ze een of een aantal afleveringen zal regisseren, ze zei tijdens een Netflix panel voor de serie Ratched: “I’ll be directing something”. Of ze ook te zien zal zijn als actrices is dus nog niet bekend.

Eind mei kreeg de American Horror Story spin-off groen licht van FX. Ryan Murphy deelde op zijn Instagram pagina een foto waaronder de nieuwe informatie te lezen was. Op de foto is een hoofd zonder gezicht te zien, maar van binnen zie je een spin in een spinnenweb.

Vorige aflevering
Organ
Organ
03x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Stories