Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Mr. Mercedes binnenkort te zien bij Ziggo

Het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Ziggo. De serie is afkomstig van David E. Kelley.

De eerste twee seizoenen van Mr. Mercedes zijn sinds vorig jaar al te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het aanbod wordt uitgebreid, want het derde seizoen van de thrillerserie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Stephen King wordt nu ook toegevoegd. Het derde seizoen zal vanaf 3 december te bekijken zijn bij Ziggo.

David E. Kelley (Big Little Lies) schreef het script van de serie, die in 2017 in première ging. Vorig jaar werd de serie beëindigd met het derde seizoen. Alle drie de seizoen zijn ook al te bekijken bij Videoland. Het verhaal draait om politierechercheur Bill Hodges, die tot zijn pensioen aan een zaak werkt. Enkele jaren na zijn pensioen neemt de dader van de onopgeloste zaak contact op met Hodges, hij besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Bluts
21 nov 2020 10:11 -
Quote 1: Het derde seizoen van Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Videoland.
Quote 2: Alle drie de seizoenen zijn al te bekijken bij Videoland.
Hoe zit het nu?
Reageer
avatar_Mandy1966
21 nov 2020 10:17
Het derde seizoen start bij Ziggo en alle drie de seizoenen zijn ook al te zien bij Videoland.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:02
Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Gisteren, 09:02
1
Ook in de week van 20 tot en met 26 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38 van 2021.
Gisteren, 07:02
Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Vrijdag, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Vrijdag, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Vrijdag, 13:02