Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Mr. Mercedes binnenkort te zien bij Ziggo

Het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Ziggo. De serie is afkomstig van David E. Kelley.

De eerste twee seizoenen van Mr. Mercedes zijn sinds vorig jaar al te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het aanbod wordt uitgebreid, want het derde seizoen van de thrillerserie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Stephen King wordt nu ook toegevoegd. Het derde seizoen zal vanaf 3 december te bekijken zijn bij Ziggo.

David E. Kelley (Big Little Lies) schreef het script van de serie, die in 2017 in première ging. Vorig jaar werd de serie beëindigd met het derde seizoen. Alle drie de seizoen zijn ook al te bekijken bij Videoland. Het verhaal draait om politierechercheur Bill Hodges, die tot zijn pensioen aan een zaak werkt. Enkele jaren na zijn pensioen neemt de dader van de onopgeloste zaak contact op met Hodges, hij besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Bluts
21 nov 2020 10:11 -
Quote 1: Het derde seizoen van Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Videoland.
Quote 2: Alle drie de seizoenen zijn al te bekijken bij Videoland.
Hoe zit het nu?
Reageer
avatar_Roeman
21 nov 2020 10:17
Het derde seizoen start bij Ziggo en alle drie de seizoenen zijn ook al te zien bij Videoland.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1