Doodstil

7.1 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkKRO-NCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:KRO-NCRV
Doodstil is een Nederlandse miniserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 27 december 2020.

Luther, de steun en toeverlaat van Carmen, krijgt zijn eigen serie: Doodstil. We kennen Luther in Penoza als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij die zwijgzame killer eigenlijk geworden? We ontmoeten Luther in het heden waar hij in de onderwereld niet alleen wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar waar hij ook worstelt met de demonen uit zijn verleden. Tegelijkertijd leren we de jonge praatjesmaker Luther uit de jaren 90 kennen die vol bravoure in de opbloeiende hasjhandel terechtkomt. Hij moet steeds harder vechten om zich staande te houden in een drugswereld die alsmaar meer verhardt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar DAVE2804
5
21 maa 2021
Wat een verschrikkelijk slechte serie. Zo goed als Penoza was, zo slecht is deze sequel/prequel over Luther. En dat terwijl de vaak zwijgzame Luther toch best een interessant karakter was in Penoza. Raymond Thiry is opnieuw gewoon goed in zijn rol, maar het scenario, het geluid, de casting is gewoon .... slecht. Niet dat de acteurs niet goed zijn, maar de jongere Luther (Andreas eigenlijk, gespeeld door Martijn Lakemeijer) lijkt totaal niet op de hedendaagse Luther. En dan bedoel ik niet alleen qua uiterlijk, maar ook in zijn gedrag. Het leeftijdsverschil tussen Lakemeijer en Thiry is ook nog eens veel meer dan de 25 jaar die men in de serie overbrugt. Dus oftewel Andreas had gewoon een hele jonge kop maar was eigenlijk al ouder, oftewel Luther is in rap tempo flink ouder geworden. Ik kan nog wel even doorgaan over wat er allemaal qua verhaal niet klopte, maar deze reactie is al lang genoeg, haha. Nee, wat mij betreft was Doodstil een serie waar véél meer in had kunnen zitten. Gemiste kans van de makers.
avatar Tamino
7
21 maa 2021
Ik snap alle kritiek wel , deze serie was niet echt nodig.

Vergelijkbare series

Penoza
8 stemmen
Undercover
4 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Doodstil