Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (47)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Undercover

Er hebben 605 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 540 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zeventiende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Mandalorian

Er hebben 460 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Crown

Er hebben 441 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Crown. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Chicago Fire

Er hebben 376 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst