Coyote (2020)

-
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Coyote verhuist naar CBS All Access en gaat volgend jaar in première

Coyote (2020), de nieuwe serie met Michael Chiklis is verhuist van Paramount Network naar CBS All Access en zal daar begin volgend jaar in première gaan.

Vorig jaar juni bestelde Paramount Network Coyote (2020), een nieuwe serie met Michael Chiklis in de hoofdrol. De serie is nu overgenomen door CBS All Access en deze zal daar 7 januari in première gaan. Er zullen zes afleveringen verschijnen van de serie.

Coyote (2020) draait om Ben Clemens (Michael Chiklis, The Shield). Hij is 32 jaar grenspolitieagent geweest, maar moet nu gaan samenwerken met de mensen die hij al die jaren heeft moeten tegenhouden. Nu hij aan de andere kant van de muur staat gaat hij twijfelen over zijn manier van denken, wat zijn ideologie en loyaliteit aan het wankelen brengt.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1