For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen For All Mankind begin volgend jaar in première

De Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind gaat volgend jaar februari in première bij Apple TV+.

For All Mankind ging vorig jaar november in première bij Apple TV+. De serie is inmiddels al vernieuwd met een tweede seizoen en afgelopen zomer gaf Apple daar een voorproefje van. Het is nu bekend dat de eerste afleveringen van het tweede seizoen 19 februari in première bij de streamingdienst, daarna zullen er wekelijks nieuwe afleveringen volgen.

De serie is afkomstig van Ronald D. Moore en verbeeldt hoe het zal zijn als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden vechten om de eerste maanlanding met een persoon. Tussen het verhaal van het eerste en tweede seizoen zal een tijdsverschil van tien jaar zitten. Cynthy Wu (American Vandal), Coral Peña (The Enemy Within) en Casey W. Johnson (GLOW) zullen zich in het nieuwe seizoen bij de cast voegen.


Cynthy Wu
Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6