For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen For All Mankind begin volgend jaar in première

De Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind gaat volgend jaar februari in première bij Apple TV+.

For All Mankind ging vorig jaar november in première bij Apple TV+. De serie is inmiddels al vernieuwd met een tweede seizoen en afgelopen zomer gaf Apple daar een voorproefje van. Het is nu bekend dat de eerste afleveringen van het tweede seizoen 19 februari in première bij de streamingdienst, daarna zullen er wekelijks nieuwe afleveringen volgen.

De serie is afkomstig van Ronald D. Moore en verbeeldt hoe het zal zijn als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden vechten om de eerste maanlanding met een persoon. Tussen het verhaal van het eerste en tweede seizoen zal een tijdsverschil van tien jaar zitten. Cynthy Wu (American Vandal), Coral Peña (The Enemy Within) en Casey W. Johnson (GLOW) zullen zich in het nieuwe seizoen bij de cast voegen.


Cynthy Wu
Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1