Arrested Development

7.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen nieuwe seizoen voor Arrested Development

Volgens hoofdrolspeler David Cross zullen er geen nieuwe seizoen van Arrested Development verschijnen, het laatste seizoen eindigde vorig jaar.

Hoofdrol speler David Cross (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret) heeft gezegd dat er geen zesde seizoen van Arrested Development wordt gemaakt. In de podcast The Last Laugh werd hoofdrolspeler David Cross gevraagd naar de toekomst van de serie, daarop antwoordde hij: “It’s over.” Dat zal dus betekend dat vorig jaar de laatste afleveringen van de serie in première gingen, 15 maart dat jaar verscheen namelijk het tweede deel van het vijfde seizoen bij Netflix.

Arrested Development gaat draait om de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt. De andere hoofdrollen werden onder ander vervult door Tony Hale (Veep), Michael Cera (Weird City) en Jason Bateman (Ozark). De komedieserie komt oorspronkelijk van FOX, waar de serie in 2003 in première ging. Later heeft Netflix de serie overgenomen en zijn er inmiddels al vijf seizoenen van Arrested Development verschenen.


Arrested Development
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
21 nov 2020 20:28 -
Misschien maar beter ook, hoe jammer ook. Tambor wordt in Hollywood uitgekotst en de vrouw van Ellen is gestopt met acteren, dus de familie is dan al aardig uitgedund.
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6