Arrested Development

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen nieuwe seizoen voor Arrested Development

Volgens hoofdrolspeler David Cross zullen er geen nieuwe seizoen van Arrested Development verschijnen, het laatste seizoen eindigde vorig jaar.

Hoofdrol speler David Cross (The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret) heeft gezegd dat er geen zesde seizoen van Arrested Development wordt gemaakt. In de podcast The Last Laugh werd hoofdrolspeler David Cross gevraagd naar de toekomst van de serie, daarop antwoordde hij: “It’s over.” Dat zal dus betekend dat vorig jaar de laatste afleveringen van de serie in première gingen, 15 maart dat jaar verscheen namelijk het tweede deel van het vijfde seizoen bij Netflix.

Arrested Development gaat draait om de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt. De andere hoofdrollen werden onder ander vervult door Tony Hale (Veep), Michael Cera (Weird City) en Jason Bateman (Ozark). De komedieserie komt oorspronkelijk van FOX, waar de serie in 2003 in première ging. Later heeft Netflix de serie overgenomen en zijn er inmiddels al vijf seizoenen van Arrested Development verschenen.


Arrested Development
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
21 nov 2020 20:28 -
Misschien maar beter ook, hoe jammer ook. Tambor wordt in Hollywood uitgekotst en de vrouw van Ellen is gestopt met acteren, dus de familie is dan al aardig uitgedund.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1