Penoza: Doodstil

-
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Penoza: Doodstil eind december in première

Penoza: Doodstil, de spin-off van de Nederlandse misdaadserie Penoza gaat eind december in première bij NPO.

Eind vorig jaar werd de vierdelige spin-off Penoza: Doodstil aangekondigd. Eind dit jaar gaat de serie nog in première bij NPO. Vanaf 27 december is Raymond Thiry (Undercover) weer even wekelijks terug te zien in zijn rol als Luther, maar dan nu in Penoza: Doodstil. De serie zal zowel bij NPO 3, NPO Start en NPO Plus verschijnen.

De spin-off draait om Luther en geeft een beeld van zijn leven in de jaren negentig, voor de gebeurtenissen in Penoza. Daarnaast probeert hij in het heden af te rekenen met de moordenaar van zijn broer en probeert hij te worstelen tegen de demonen uit zijn verleden. Philip Delmaar (Hoogvliegers) heeft het script geschreven en Willem Gerritsen (Penoza) heeft de vier afleveringen geregisseerd.


Raymond Thiry
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_michaeljackson
25 nov 2020 11:37 -
super kan niet wachten:D
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1