Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 12

Weekoverzicht 12

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 24 maart voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


Pretty Little Liars: The Perfectionists


Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 maart 2019.

When Calls the Heart


When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. De serie ging van start in 2014 en is hier te zien bij Netflix.

Datums Series


Black Summer


Black Summer is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van Netflix waarvan de startdatum 11 april blijkt te zijn.

Gentleman Jack


Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.

Hawaii Five-0


Hawaii Five-0 is een Amerikaanse politieserie van de zender CBS. Momenteel is daar het negende seizoen bezig.

Line of Duty


Line of Duty is een Engelse dramaserie van de zender BBC One (voorheen BBC Two). De serie ging van start in juni 2012. Inmiddels heeft de BBC gemeld dat het vijfde seizoen op 31 maart begint bij BBC One.

NCIS: Los Angeles


NCIS: Los Angeles is een Amerikaanse misdaadserie van CBS. De serie ging van start in september 2009 en momenteel is daar het tiende seizoen aan de gang.

De Slet van 6VWO


De Slet van 6VWO is een Nederlandse webserie van AVROTROS, geproduceerd door Stepping Stone Producties. In april komt het derde seizoen beschikbaar. De ingetogen Sam besluit naar de verjaardag van haar beste vriendin, de extraverte Justine, te gaan. Als het feest desastreus eindigt, doet Sam er alles aan om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Vanaf 1 april in twaalf afleveringen wekelijks om 15.00 uur te zien op npo3.nl.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 12 (18 -21 maart) en weekeinde 12 (22 – 24 maart)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

Z Nation


Z Nation is een Amerikaanse dramaserie van de zender Syfy. Eind 2018 werd daar het vijfde en laatste seizoen uitgezonden. Netflix biedt het vierde seizoen vanaf 30 maart aan.

Nieuwe Series


The Last Kids on Earth


Netflix is druk bezig de boeken van The Last Kids on Earth uit te brengen als animatieserie.

The Politician


Ryan Murphy kennen we als één van de makers van series als American Horror Story en Pose. Sinds enige tijd werkt hij exclusief voor Netflix en vanaf 27 september verschijnt daar een nieuwe komedieserie van zijn hand: The Politician.

The Queens Gambit


Netflix heeft zes afleveringen besteld van de miniserie The Queen's Gambit. Het is een serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Tevis.

Warrior Nun


Netflix werkt momenteel aan de productie van de dramaserie Warrior Nun. Wanneer deze serie zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

Pilots


Alive


Acteur Ryan Phillippe, bekend van Shooter (2016), heeft de hoofdrol in Alive, een nieuwe dramaserie van CBS.

neXT


De acteur John Slattery, bekend van Mad Men, heeft een hoofdrol in de pilot van neXT, die wordt gemaakt door 20th Century Fox TV.

Richard Lovely


Actrice Nicole Richie (The Simple Life) heeft een rol te pakken in de pilot van komedieserie Richard Lovely, die 20th Century Fox Television gaat produceren.

Gecancelde Series


Supernatural


Supernatural is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender The CW. De serie ging in première in 2005. Er komt nog een vijftiende seizoen van twintig afleveringen, maar daarmee komt de serie ten einde.

Vernieuwde Series


The Conners


The Conners is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2018. Het is een spin-off van de komedieserie Roseanne, waarin het draait om de familie Connors zonder Roseanne.

Tin Star


Tin Star is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic. Momenteel is het tweede seizoen bezig en er is besloten dat er een derde seizoen zal komen.

Afleveringen


Deadwood


HBO heeft de eerste teaser uitgebracht van de nieuwe aflevering van Deadwood. Er is een eenmalige vervolgfilm gemaakt van de gewaardeerde serie van David Milch.

Riverdale


Nadat 27 maart aflevering zeventien verschijnt van het derde seizoen van Riverdale, moeten we tot 18 april wachten tot er weer een nieuwe aflevering te zien is.

Casting Nieuws


Black Mirror


De acteurs Anthony Mackie en Yahya Abdul-Mateen II krijgen rollen in het komende vijfde seizoen van Netflix's Emmy-winnende sciencefictionserie Black Mirror, zo meldt Deadline.

The Dark Tower


Amazon's bewerking van de The Dark Tower-boekenreeks van Stephen King heeft zijn belangrijkste acteurs gevonden. Sam Strike (Nightflyers) wordt de hoofdrolspeler en speelt Roland Deschain.

Mr. Mercedes


Mr. Mercedes is een Amerikaanse dramaserie van AT & T Audience Network. In oktober 2018 werd het tweede seizoen afgesloten. Nu is er meer bekend over de casting voor het derde seizoen.

Titans (2018)


Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Het eerste seizoen werd eind 2018 uitgezonden.

Why Women Kill


Actrice Sadie Calvano, bekend van Mom, krijgt een hoofdrol in de CBS All Access-serie Why Women Kill, een duistere dramaserie van Desperate Housewives-maker Marc Cherry en CBS TV Studios.

Nominaties en Prijzen


De Luizenmoeder


Het scenario van De Luizenmoeder is uitgeroepen tot beste Nederlandse script in de categorie televisieserie.

Undercover


De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, is in de prijzen gevallen tijdens het Cinequest Film Festival in San Jose.

Video’s/foto’s


The Chilling Adventures of Sabrina


The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. Op 5 april komen er nieuwe afleveringen beschikbaar.

Game of Thrones


Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones start zoals bekend bij HBO op zondag 14 april. De beroemde serie is gebaseerd op de boeken van George R. R. Martin.

Stranger Things


Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Netflix. Het derde seizoen zal vanaf 4 juli te zien zijn.

MijnSerie nieuws


Column


- De Onbekende Seriekijker
Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we Tjuz gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie hij dan kijkt.

Kijkcijfers: Week 11


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 11 tot en met 17 maart in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 27 maart kans op het achtste seizoen van Hawaii Five-0.

- Maak tot 27 maart kans op het vijftiende seizoen van NCIS.

- Maak tot 27 maart kans op het eerste seizoen van The Good Fight.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht maart 2019 die in week 13 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 25 maart


EXO's relay video records – Serie première (V LIVE)
20.00 – Love & Hip Hop: Atlanta – Seizoen 8 (VH1)
21.00 – Made in Chelsea – Seizoen 17 (E4)

-

Dinsdag 26 maart


Ateez wanted – Serie première (V Live)
22.30 – MasterChef Spain – Seizoen 7 (TVE)

-

Vrijdag 29 maart


Osmosis (2019) – Serie première (Netflix)
On My Block – Seizoen 2 (Netflix)

-

Zaterdag 30 maart


Z Nation – Seizoen 4 (Netflix)
17.00 – Stray Kids: Two Kids Room – Seizoen 3 (YouTube)

-

Zondag 31 maart


Blank – Seizoen 2 (NRK3)
21.00 – Line of Duty – Seizoen 5 (BBC One)
22.00 – Bar Rescue – Seizoen 7 (Paramount Network)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten