Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen When Calls the Heart krijgt een aanpassing

When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. De serie ging van start in 2014 en is hier te zien bij Netflix.

When Calls the Heart draait om Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), een jonge onderwijzeres in een kleine plaats in Canada, vlak bij een mijn. Omdat ze uit een rijke familie komt uit de grote stad vraagt het een hele aanpassing. En dan volgt er ook nog een zware explosie in de mijn.

Momenteel is het zesde seizoen van When Calls the Heart bezig. Hallmark Channel heeft nu aangekondigd dat er een korte onderbreking in de serie komt om de rest van seizoen zes opnieuw te monteren. Vorige week verbrak Hallmark de banden met actrice Lori Loughlin na haar arrestatie wegens vermeende betrokkenheid bij een toelatingsexamen voor een universiteit. Loughlin heeft de rol van Abigail Stanton gespeeld in When Calls the Heart sinds het debuut in 2014.


Lori Loughlin

Op social media heeft executive producer Brian Bird aangekondigd dat When Calls the Heart daarom een 'creatieve onderbreking' doormaakt, zodat ze het einde van seizoen zes kunnen aanpassen. In de verklaring verzekert Bird fans dat de serie niet door Hallmark Channel is geannuleerd.
Vorige aflevering
Steps Forward
Steps Forward
11x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_winthoos
20 maa 2019 08:01 -
Jammer dat iemand die zo succesvol is in deze serie het kapot maakt.
Reageer
avatar_MartvanMattis
13 apr 2021 09:24 -
Heel heel jammer, maar de serie bevat zoveel liefde en genegenheid, geef haar aub toch een tweede kans, die zonder zonden is werp de eerste steen, zo zit de serie toch ook in elkaar toch.
Reageer
When Calls the Heart