Deadwood

8.1 / 10
54 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/36afleveringen/2004 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:54 min2004 - heden
Genres:Western
Netwerk:HBO
Deadwood is een Amerikaanse westernserie van de zender HBO. De serie ging in première op 21 maart 2004.

Deadwood speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw in Deadwood (South Dakota), een stadje dat toentertijd beheerst werd door de goudkoorts. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard. Een menigte rusteloze mislukkelingen die koortsachtig op zoek is naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten, van een ex-politieman tot een berekenende saloon-eigenaar en van de legendarische Wild Bill Hickok tot Calamity Jane, moeten ten koste van alles zien te overleven. Welkom in Deadwood... Een helse plaats om fortuin te maken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Populaire reacties (10)

avatar RicMac
10
8 jun 2018
Al swearingen, beste personage ooit. Ik geef niet vaak een 10 maar deze serie verdiend het. Zonde dat deze serie maar 3 seizoenen heeft.
avatar 240980toos
9
6 dec 2016
Dit is toch wel 1 van mijn all time favorites geworden.. geweldige western en personages, bijna legendarisch.. al swearingen, jane !!! , bullock, charlie, eb farnum the doc.. 1 voor 1 geweldig gecast.. je hebt hier echt idee midden in het wilde westen te zitten.. levensecht neergezet, genot om te zien !! Die 1e aflevering, het binnenrijden van de stad deadwood is waanzinnig !! Vanaf dat moment zit je gewoon aan de buis gekluisterd.. hooked !!
Vraag me af of er ooit een serie gaat komen die in de buurt komt van deze geweldige western serie !!
Helemaal eens met gumstarr..

Dikke 9 !!

Vergelijkbare series

Breaking Bad
3 stemmen
Justified
2 stemmen
Deadwood