Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Politician vanaf 27 september bij Netflix

The Politician vanaf 27 september bij Netflix

Ryan Murphy kennen we als één van de makers van series als American Horror Story en Pose. Sinds enige tijd werkt hij exclusief voor Netflix en vanaf 27 september verschijnt daar een nieuwe komedieserie van zijn hand: The Politician.
In The Politician is Payton Hobart (Ben Platt) een rijke student uit Santa Barbara, Californië. Hij weet al vanaf zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren.


Ben Platt

Andere acteurs in The Politician zijn Bette Midler, Judith Light, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones en Benjamin Barrett. The Politician is Ryan Murphy's tweede originele serie voor Netflix. Binnenkort krijgen we namelijk ook Ratched te zien, een prequel op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest.

7307 Politician
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten