Gentleman Jack

7.9 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer van HBO/BBC-serie Gentleman Jack

Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.

In 1832 keert de landeigenaresse en industrieel Anne Lister (Suranne Jones) terug naar haar voorouderlijk huis, Shibden Hall, in Halifax, West Yorkshire, na een lange periode van reizen, studeren en sociale contacten. Om haar verouderde voorouderlijk huis in Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en trouwen.

Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw in het huwelijk te treden. Het verhaal onderzoekt Anne's relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen. En het belangrijkste, met haar vrouw: de rijke erfgename Ann Walker (Sophie Rundle).

Gentleman Jack is gemaakt, geschreven en mede geregisseerd door Sally Wainwright (Happy Valley, Last Tango In Halifax). De hoofdrol wordt gespeeld door BAFTA Award-winnares Suranne Jones (Doctor Foster, Save Me (2018). Haar vrouw Ann Walker (Sophie Rundle) is bekend van Bodyguard. Hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Are You Still Talking?
Are You Still Talking?
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56