Gentleman Jack

7.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer van HBO/BBC-serie Gentleman Jack

Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.

In 1832 keert de landeigenaresse en industrieel Anne Lister (Suranne Jones) terug naar haar voorouderlijk huis, Shibden Hall, in Halifax, West Yorkshire, na een lange periode van reizen, studeren en sociale contacten. Om haar verouderde voorouderlijk huis in Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en trouwen.

Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw in het huwelijk te treden. Het verhaal onderzoekt Anne's relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen. En het belangrijkste, met haar vrouw: de rijke erfgename Ann Walker (Sophie Rundle).

Gentleman Jack is gemaakt, geschreven en mede geregisseerd door Sally Wainwright (Happy Valley, Last Tango In Halifax). De hoofdrol wordt gespeeld door BAFTA Award-winnares Suranne Jones (Doctor Foster, Save Me (2018). Haar vrouw Ann Walker (Sophie Rundle) is bekend van Bodyguard. Hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Are You Still Talking?
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48