Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer van HBO/BBC-serie Gentleman Jack

Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.

In 1832 keert de landeigenaresse en industrieel Anne Lister (Suranne Jones) terug naar haar voorouderlijk huis, Shibden Hall, in Halifax, West Yorkshire, na een lange periode van reizen, studeren en sociale contacten. Om haar verouderde voorouderlijk huis in Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en trouwen.

Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw in het huwelijk te treden. Het verhaal onderzoekt Anne's relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen. En het belangrijkste, met haar vrouw: de rijke erfgename Ann Walker (Sophie Rundle).

Gentleman Jack is gemaakt, geschreven en mede geregisseerd door Sally Wainwright (Happy Valley, Last Tango In Halifax). De hoofdrol wordt gespeeld door BAFTA Award-winnares Suranne Jones (Doctor Foster, Save Me (2018). Haar vrouw Ann Walker (Sophie Rundle) is bekend van Bodyguard. Hieronder de trailer.

Video on youtube
Vorige aflevering
It’s Not Illegal
It’s Not Illegal
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gentleman Jack