Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in derde seizoen dramaserie Mr. Mercedes

Mr. Mercedes is een Amerikaanse dramaserie van AT & T Audience Network. In oktober 2018 werd het tweede seizoen afgesloten.

De productie van het derde seizoen is gestart in Charleston, South Carolina. Het derde seizoen zal later in 2019 te zien zijn.

Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Het tweede seizoen van Mr. Mercedes vond plaats een jaar nadat Brady Hartsfield's (Harry Treadaway) de poging om een ​​tweede massamoord in de gemeenschap van Bridgton, Ohio te plegen verijdelde. Sinds het incident was Brady Hartsfield opgenomen in een ziekenhuis.

De gepensioneerde rechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson) deed zijn best om van zijn Brady-obsessie af te komen door samen te werken met Holly Gibney (Justine Lupe) om Finders Keepers, een particulier onderzoeksbureau, te openen. Maar toen onverklaarbare gebeurtenissen de ziekenhuismedewerkers die Brady Hartsfield bezochten begonnen te beïnvloeden, werd Hodges achtervolgd door het gevoel dat Brady op een of andere manier verantwoordelijk was.


Kate Mulgrew

AT & T Audience Network heeft bekend gemaakt dat Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager), Brett Gelman (Stranger Things) en Natalie Paul (The Sinner, You) ook te zien zijn in het komende derde seizoen van de door critici geprezen dramaserie. Kate Mulgrew speelt Alma Lane, een inwoner van Bridgton, Ohio en een onweerstaanbare kracht in het leven van Morris (Gabriel Ebert) sinds hij een jongen was. Ze is een beetje gemeen en heel slim. Brett Gelman speelt Roland Finklestein, een gepassioneerde advocaat die Lou Linklatter (Breeda Wool) in haar moordproces vertegenwoordigt. Hij gelooft dat hij de zaak kan winnen als ze voor de rechter komen. Natalie Paul speelt Sarah Pace, aanklager in de zaak van Lou. Op het eerste gezicht zou je haar zacht kunnen vinden, maar ze is een hardcore aanklager met een sterk moreel kompas. Ze gelooft niet in Lou's onschuldigheid.
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00