Mr. Mercedes

7.8 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Nieuwsoverzicht

Meer bekend over acteurs in derde seizoen dramaserie Mr. Mercedes

Mr. Mercedes is een Amerikaanse dramaserie van AT & T Audience Network. In oktober 2018 werd het tweede seizoen afgesloten.
De productie van het derde seizoen is gestart in Charleston, South Carolina. Het derde seizoen zal later in 2019 te zien zijn.

Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Het tweede seizoen van Mr. Mercedes vond plaats een jaar nadat Brady Hartsfield's (Harry Treadaway) de poging om een ​​tweede massamoord in de gemeenschap van Bridgton, Ohio te plegen verijdelde. Sinds het incident was Brady Hartsfield opgenomen in een ziekenhuis.

De gepensioneerde rechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson) deed zijn best om van zijn Brady-obsessie af te komen door samen te werken met Holly Gibney (Justine Lupe) om Finders Keepers, een particulier onderzoeksbureau, te openen. Maar toen onverklaarbare gebeurtenissen de ziekenhuismedewerkers die Brady Hartsfield bezochten begonnen te beïnvloeden, werd Hodges achtervolgd door het gevoel dat Brady op een of andere manier verantwoordelijk was.


Kate Mulgrew

AT & T Audience Network heeft bekend gemaakt dat Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager), Brett Gelman (Stranger Things) en Natalie Paul (The Sinner, You) ook te zien zijn in het komende derde seizoen van de door critici geprezen dramaserie. Kate Mulgrew speelt Alma Lane, een inwoner van Bridgton, Ohio en een onweerstaanbare kracht in het leven van Morris (Gabriel Ebert) sinds hij een jongen was. Ze is een beetje gemeen en heel slim. Brett Gelman speelt Roland Finklestein, een gepassioneerde advocaat die Lou Linklatter (Breeda Wool) in haar moordproces vertegenwoordigt. Hij gelooft dat hij de zaak kan winnen als ze voor de rechter komen. Natalie Paul speelt Sarah Pace, aanklager in de zaak van Lou. Op het eerste gezicht zou je haar zacht kunnen vinden, maar ze is een hardcore aanklager met een sterk moreel kompas. Ze gelooft niet in Lou's onschuldigheid.

Vorige Aflevering

Uitgezonden op 12 nov. '19
3x10 - Burning Man

Aankomende aflevering

Aankomende aflevering niet bekend

Reactie's (0)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.