Black Summer

6.6 / 10
35 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:35 min2019 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Netflix
Black Summer is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De serie ging in première op 11 april 2019.

In Black Summer draait het om Rose. Ze maakt deel uit van een team dat de taak heeft gekregen om te vechten tijdens een zombie-apocalyps. Daarbij is ze haar dochter kwijtgeraakt en begint aan een reis om haar terug te vinden. Black Summer is een prequel van Z Nation.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Summer.

Nieuws (4)

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
21 nov 2019
1
Black Summer is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van Netflix waarvan de startdatum 11 april blijkt te zijn.
19 mrt 2019
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 4 tot en met 10 februari voor je op een rijtje gezet.
11 feb 2019

Populaire reacties (7)

5
13 apr 2019
Voordeel van het kijken van deze serie, je waardeert TWD wel weer. Zeer matige serie tot nu toe (aflevering 5 nu), heel irritant die chapters er tussendoor, verre van overtuigd!
7
18 apr 2019
De gelijkenis met TWD is hier niet te trekken en zodanig ook niet te beoordelen. dat zou appels met peren vergelijken zijn. TWD was vooral de eerste 2 seizoenen erg sloom, geduld was vereist en het acteerwerk was tot het irritante af slecht van enkelen. Maar desondanks ben ik nu inmiddels bijna 9 jaar al van meet af aan een trouwe kijker ervan. Black Summer heb ik alle 8 afleveringen in 1 keer uitgekeken en het is mij zeer bevallen. Volgens mij toch echt wel een aanrader. Er zit actie in waar je je aandacht bij moet houden, verschillende verhaallijnen die op een leuke wijze met elkaar verweven zijn en het verspringen van heden/verleden/heden vind ik absoluut niet storend. Dit maakt het juist dat je alert moet blijven tijdens het kijken.

Vergelijkbare series