Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijftiende seizoen van NCIS

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijftiende seizoen van NCIS. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

NCIS

Bij de start van dit seizoen is duidelijk geworden dat agent Alexandra Quinn (Jennifer Esposito) niet meer bij het team hoort, ze heeft verlof genomen om voor haar moeder te zorgen. Ze wordt vervangen in de vijfde aflevering door agent Jackie Sloane (Maria Bello). Het is ook aangekondigd dat dit het laatste seizoen is waarin Abby Sciuto (Pauley Perrette) te zien is.

In de eerste aflevering van dit seizoen is het team nog steeds aan het zoeken naar Gibbs (Mark Harmon) en McGee (Sean Murray) die verdwenen toen ze aan het vechten waren tegen de rebellen in Paraguay. In de andere afleveringen worden ook weer gewone zaken behandeld. Zo onderzoeken ze de moord op een luitenant die bij een begraafplaats is gevonden en in een andere zaak leidt onderzoek naar nieuw bewijs in een jaren oude zaak. Ook wordt er gezocht naar een ontvoerde matroos en wordt er een officier vermoord op de golfbaan.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Mark Harmon, David McCallum, Michael Weatherly, Sean Murray en Pauley Perrette.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 20 maart 2019
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van NCIS:
Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De personages van NCIS werden tijdens het achtste seizoen van de serie JAG geïntroduceerd. Wat zijn de titels van deze afleveringen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Heartless
Heartless
21x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS