Gentleman Jack

7.9 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:58 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Gentleman Jack is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 22 april 2019.

In 1832 keert de landeigenaar en industrieel Anne Lister terug naar haar voorouderlijk huis, Shibden Hall, in Halifax, West Yorkshire, na een lange periode van reizen, studeren en sociaal klimmen. Om het lot van haar vervaagde voorouderlijk huis te veranderen en Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en goed trouwen. Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw te trouwen. Het verhaal onderzoekt Anne's relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen; en het belangrijkste, met haar vrouw, de rijke erfgename Ann Walker.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Gentleman Jack - Seizoen 1

8.5

Nieuws (11)

De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
do 4 juni
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met onbekende kostuumdrama's. Veel kijkplezier.
9 mei 2020
1
In het Noord-Engelse Halifax en omgeving zijn inmiddels de opnamen van start gegaan van Last Tango In Halifax, voor het vijfde en allerlaatste seizoen.
3 sep 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem