Gentleman Jack

8,0 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Gentleman Jack is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 22 april 2019.

In 1832 keert de landeigenaar en industrieel Anne Lister terug naar haar voorouderlijk huis, Shibden Hall, in Halifax, West Yorkshire, na een lange periode van reizen, studeren en sociaal klimmen. Om het lot van haar vervaagde voorouderlijk huis te veranderen en Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en goed trouwen. Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw te trouwen. Het verhaal onderzoekt Anne's relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen; en het belangrijkste, met haar vrouw, de rijke erfgename Ann Walker.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Gentleman Jack - Seizoen 1

8.5

Nieuws (3)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met onbekende kostuumdrama's. Veel kijkplezier.
9 mei 2020
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 mei tot en met 2 juni voor je op een rijtje gezet.
3 jun 2019
Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.
21 mrt 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem