Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Conners krijgt waarschijnlijk een vervolg bij ABC

The Conners is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2018. Het is een spin-off van de komedieserie Roseanne, waarin het draait om de familie Connors zonder Roseanne.

In mei 2018 stuurde hoofdrolspeelster en medebedenker Roseanne Barr een racistische tweet de wereld in, waarna zender ABC besloot te stoppen met de serie Roseanne. In plaats daarvan werd gestart met The Conners. Deadline meldt nu dat acteur Lecy Goranson een deal heeft gesloten om terug te keren voor het komende tweede seizoen van de komedieserie. Naar verwachting gaat ABC op korte termijn melden wanneer het tweede seizoen zal verschijnen.

Video on youtube


Sara Gilbert, die ook als uitvoerend producent fungeert, keert ook terug, net als John Goodman en Laurie Metcalf. De acteurs krijgen een hogere vergoeding, volgens Deadline ongeveer $ 165.000 per aflevering in het tweede seizoen. Werner Entertainment zal zeer binnenkort met ABC definitieve afspraken maken voor het volgende seizoen, dat naar verwachting uit dertien afleveringen zal bestaan.

In het eerste seizoen trok de follow-up van Roseanne gemiddeld 9,5 miljoen kijkers en het is daarmee de meest populaire komedieserie van ABC.
Vorige aflevering
Toilet Hacks and the Management Track
Toilet Hacks and the Management Track
06x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Conners