Black Summer

6.5 / 10
35 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix toont trailer van horrorserie Black Summer

Black Summer is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van Netflix waarvan de startdatum 11 april blijkt te zijn.

Black Summer is een prequel van Z Nation.

Er is een trailer van de serie verschenen en die toont het begin van de zombie-apocalyps in Black Summer, voornamelijk door de ogen van de gestoorde moeder Rose (Jaime King), die temidden van de chaos en het suizen van militaire vliegtuigen haar jonge dochter op een veilige plek probeert te krijgen. Om ervoor te zorgen dat Rose en haar kennissen de vijandige nieuwe wereld kunnen trotseren, moeten ze brutale beslissingen nemen en met de zombies en met elkaar vechten. Jaime King was eerder te zien in Hart of Dixie van The CW.

Vorige aflevering
The Stadium
The Stadium
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
21 mrt 2019 09:11 - 21 mrt 2019 09:12
"Een groep tieners gaat in Black Summer op zomervakantie. Dan blijkt dat er plotseling een onbekende en wonderlijke moordenaar op hen jaagt."

De beschrijving komt niet overeen met hetgeen wat Netflix zelf aangeeft. Op Netflix staat ook het volgende aangegeven als beschrijving:
"Deze serie speelt zich af in het Z Nation-universum en volgt een team van speciale troepen dat vecht voor hoop in de donkerste tijden van de zombie-apocalyps."
Reageer
avatar_Roeman
21 mrt 2019 09:27
Ik heb het aangepast. Bedankt voor je oplettendheid.
Reageer

Laatste nieuws

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
woensdag, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
woensdag, 12:00
3
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
woensdag, 09:00