Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Thekla Reuten speelt in Netflix-serie Warrior Nun

Netflix werkt momenteel aan de productie van de dramaserie Warrior Nun. Wanneer deze serie zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

Wel is nu bekend dat de Nederlandse actrice Thekla Reuten in de serie een vrouw speelt die een bedreiging vormt voor het Vaticaan. Warrior Nun is gebaseerd op de gelijknamige manga en geschreven door Simon Barry. Het verhaal volgt de 19-jarige Ava (Alba Baptista), die plotseling de taak krijgt om op aarde demonen te bevechten. Reuten speelt Jillian Salvius, de baas van een nieuw techbedrijf die een ontdekking doet die religie mogelijk achterhaald zou kunnen maken.


Thekla Reuten

De actrice Thekla Reuten was eerder te zien in het derde seizoen van Overspel en op Amazon Prime Video in de Duitse serie Beat.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1