Pretty Little Liars: The Perfectionists

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: The Perfectionists niet te zien bij Netflix

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 maart 2019.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een spin-off van de serie Pretty Little Liars, die te zien is bij Netflix. Die serie is in 2017 na zeven seizoenen gestopt. Vooralsnog is Netflix niet van plan Pretty Little Liars: The Perfectionists ook te gaan vertonen.

In Pretty Little Liars: The Perfectionists zien zien we twee personages terug uit de originele serie: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd. Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in het, op het oog, perfecte dorpje Beavon Heights. Maar niets is wat het lijkt en uiteindelijk zal er een moord worden gepleegd.Veel fans hebben van de originele serie hebben bij Netflix geïnformeerd of de spin-off ook bij de streamingdienst zal verschijnen. Vragen op Twitter leveren voorlopig als antwoord op dat fans het beste een verzoek in kunnen dienen. Wordt dit massaal gedaan, dan is de kans groter dat Netflix de serie zal proberen aan te kopen bij Freeform.


Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform zorgt voor wat extra hitte deze zomer. Ze hebben de startdatums aangekondigd van drie series.
Vandaag, 16:00
Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1