Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 11

Weekoverzicht 11

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 maart voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


The Sopranos


Het is officieel! De aankomende Sopranos prequel-film van David Chase heeft een titel en een premièredatum gekregen, zo meldt Deadline.

Datums Series


Absentia


Amazon heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de thrillerserie Absentia zal verschijnen bij de streamingdienst op vrijdag 14 juni.

Chernobyl


Chernobyl is een Amerikaanse miniserie van de zender HBO en Sky. In Amerika gaat Chernobyl op 6 mei in première bij HBO.

Cold Feet


Cold Feet is een Britse komedieserie van de zender ITV1. De afgelopen maanden is in Engeland het achtste seizoen uitgezonden, en dat gaat hier op 12 april van start op NPO 3.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 11 (11 – 14 maart) en weekeinde 11 (15 – 17 maart)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

Those Who Kill


Those Who Kill (Den som dræber) is een Scandinavische dramaserie van de zender TV2. De serie had een eerste seizoen dat startte in maart 2011. Na vele jaren is er een tweede seizoen gemaakt.

Undercover


Undercover is een misdaadserie van de Belgische zender Eén. De serie ging bij Eén in première op 24 februari 2019. Vanaf 3 mei is de serie te zien bij Netflix.

Nieuwe Series


Cobra


De acteurs Robert Carlyle (Once Upon a Time) en Victoria Hamilton (The Crown) spelen hoofdrollen in de politieke dramaserie Cobra voor Sky.

Good Lord Bird


Acteur Ethan Hawke heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe serie Good Lord Bird van Showtime. Tevens is hij executive producer.

Die Läusemutter


Zender Sat 1 werkt aan een Duitstalige versie van de succesvolle Nederlandse komedieserie De Luizenmoeder. De opnamen van Die Läusemutter zijn onlangs van start gegaan.

Naamloos Orphan Black project


Orphan Black is een sciencefictionserie die te zien was van maart 2013 tot en met augustus 2017. Het is een serie van de zender Space en BBC America in de VS.

Pachinko


Apple heeft een serieorder gegeven voor de nieuwe dramaserie Pachinko, gebaseerd op de bestsellerroman van Min Jin Lee. Dat meldt Deadline.

The Singapore Grip


De acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Luke Treadaway (Traitors) spelen een hoofdrol in een nieuwe serie van ITV die is gebaseerd op J.G. Farrell's roman The Singapore Grip over De Tweede Wereldoorlog.

Pilots


Filthy Rich


FOX werkt momenteel aan een pilot van een dramaserie die Filthy Rich gaat heten. Het is een project van schrijver en regisseur Tate Taylor, Imagine Television en 20th Century Fox TV.

Nancy Drew


The CW maakt een pilot van de dramaserie Nancy Drew. Freddie Prinze Jr. gaat daarin de rol van de vader die advocaat is spelen. Dat meldt TVLine.

Prodigal Son


FOX werkt al enige tijd aan een nieuwe misdaadserie met als titel Prodigal Son.

Under the Brige


CBS werkt momenteel aan een pilot van de nieuwe dramaserie Under the Bridge.

Gecancelde Series


Degrassi: Next Class


Degrassi: Next Class is een Canadese serie van de zender Family. De serie ging in première in januari 2016 en is hier te zien bij Netflix.

One Day at a Time (2017)


One Day at a Time (2017) is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. In februari verscheen het derde seizoen. De serie blijkt geen vervolg te krijgen wegens te lage kijkcijfers.

Vernieuwde Series


American Gods


Op 10 maart startte het tweede seizoen van de fantasyserie American Gods bij de Amerikaanse zender Starz, waarna Amazon er op 11 maart mee van start ging. Inmiddels is officieel bekend gemaakt dat de serie een derde seizoen krijgt.

The Blacklist


De Amerikaanse zender NBC heeft een zevende seizoen van de misdaadserie The Blacklist besteld. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden in de VS.

Oogappels


De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, krijgt een tweede seizoen.

Afleveringen


Game of Thrones


Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones start bij HBO op zondag 14 april. De beroemde serie is gebaseerd op de boeken van George R. R. Martin.

Casting Nieuws


The Bone Collector


Actrice Arielle Kebbel, bekend van Gilmore Girls, heeft samen met Russell Hornsby (Grimm) een hoofdrol in de NBC-pilot The Bone Collector.

Grace and Frankie


In januari werd bekend dat komedieserie Grace and Frankie een zesde seizoen krijgt op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op nadat hun echtgenoten hebben bekend stiekem geliefden te zijn.

Katy Keene


De actrice Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars, heeft de titelrol in de pilot van de nieuwe serie Katy Keene van The CW. De serie is een spin-off van Riverdale.

Titans (2018)


Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. De serie ging in première in oktober 2018 en is hier te zien bij Netflix.

Overlijdensberichten


George Morfogen


De acteur George Morfogen is overleden op een leeftijd van 86 jaar. Hij werd vooral bekend door zijn rol in de serie Oz.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Santa Clarita Diet


Er is een nieuwe trailer verschenen voor het derde seizoen van Santa Clarita Diet, een Amerikaanse komische horrorserie van Netflix. Op vrijdag 29 maart komen alle afleveringen van het derde seizoen beschikbaar.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Ons kijkgedrag verandert
De traditionele televisiezenders beweren steeds dat de opkomst van partijen als Netflix en Videoland weinig invloed heeft op de kijkcijfers. En de live ontknoping van Wie is de Mol? is zaterdagavond nog door 3,5 miljoen mensen bekeken op NPO 1.

Kijkcijfers: Week 10


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 4 tot en met 10 maart in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van Seal Team; David Boreanaz speelt in Seal Team een hoofdrol. In welke series speelde hij nog meer een hoofdrol?, was Bones en Angel. Weetje: In Bones speelde hij van 2005 tot en met 2017 de rol van Seeley Booth en in Angel speelde hij van 1999 tot en met 2004 de rol van Angel.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht maart 2019 die in week 12 van start of in première zullen gaan.

-

Dinsdag 19 maart


22.00 – Tosh.0 – Seizoen 11 (Comedy Central)

-

Woensdag 20 maart


Stray Kids- Finding SKZ - Serie première (YouTube)

-

Donderdag 21 maart


Critters: A New Binge – Serie première (Shudder)
Timeline (NL) – Serie première (NTR)

-

Vrijdag 22 maart


The OA – Seizoen 2 (Netflix)

-

Zondag 24 maart


22.00 – 8 Out of 10 Cats – Seizoen 21 (Channel 4)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten