Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Justin Kirk speelt in pilot van dramaserie CBS

CBS werkt momenteel aan een pilot van de nieuwe dramaserie Under The Bridge.

Acteur Justin Kirk heeft de mannelijke hoofdrol tegenover Jennifer Morrison in Under the Bridge, een project van Rina Mimoun en Jerry Bruckheimer TV.

Under the Bridge gaat over chirurge Caitlin Lanchaster (Jennifer Morrison). Wanneer de medische praktijk die ze samen met haar man Michael (Justin Kirk) en hun vrienden runt in problemen komt, neemt Caitlin de gelegenheid om de leiding te nemen en probeert ze zowel de praktijk als haar huwelijk te verbeteren. Kirk speelt een charmante, sympathieke man die toevallig ook een van de beste cardiothoracale chirurgen in de omgeving is. Maar door zijn soms ongepaste gedrag komt de kliniek toch in moeilijkheden. Eerder werd al bekend dat David Ajala ook een rol heeft in de pilot.


Justin Kirk

Justin Kirk is vooral bekend van zijn rol als Andy Botwin in acht seizoenen van de Showtime-serie Weeds.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst