Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Freddie Prinze Jr. speelt in The CW-pilot Nancy Drew

The CW maakt een pilot van de dramaserie Nancy Drew. Freddie Prinze Jr. gaat daarin de rol van de vader die advocaat is spelen. Dat meldt TVLine.

De serie Nancy Drew is gebaseerd op de romans van Carolyn Keene en volgt de 18-jarige Nancy (gespeeld door nieuwkomer Kennedy McMann) tijdens de zomer na haar eindexamen. Hoewel Nancy dacht dat ze haar geboorteplaats zou verlaten om naar school te gaan, houdt een familietragedie haar nog een jaar tegen. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek dat duistere geheimen blootlegt.


Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr., bekend van Star Wars Rebels, heeft de rol van Carson Drew, een dynamische advocaat die is vervreemd van Nancy na de recente dood van zijn geliefde vrouw. Maar de pogingen van Carson om opnieuw contact te maken met zijn dochter lopen vast wanneer Nancy's moordonderzoek onthutsende geheimen onthult uit het verleden van Carson Drew.

In 2016 maakte CBS ook al een pilot van de serie Nancy Drew, maar die kreeg toen geen vervolg. The CW heeft nog niet laten weten wanneer de nieuwe pilot te zien is.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst