Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

NBC-serie The Blacklist krijgt zevende seizoen

De Amerikaanse zender NBC heeft een zevende seizoen van de misdaadserie The Blacklist besteld. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden in de VS.

In The Blacklist is James Spader te zien als de voortvluchtige ex-agent Raymond 'Red' Reddington, die zich op mysterieuze wijze overgeeft met een aanbod om de FBI te helpen een paar van de beste criminelen in het land op te pakken. Zijn enige voorwaarde is dat hij samen met FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone) gaat werken, wat leidt tot een wonderlijke reeks gebeurtenissen die langzaam zijn ware motieven onthullen.

In The Blacklist hebben twee Nederlandse actrices een rol gehad. Lotte Verbeek speelde in het vierde seizoen in flashbacks Katarina Rostova, de moeder van FBI-agente Keen. Famke Janssen dook in het derde seizoen op als Susan 'Scottie' Hargrave en had een hoofdrol in spin-off The Blacklists: Redemption, die om dat personage draaide. Die serie werd in 2017 echter na één seizoen van de buis gehaald.

Video on youtube


The Blacklist is in Nederland te zien op RTL 5. De verwachting is dat het zevende seizoen weer 22 afleveringen krijgt, zodat het totale aantal afleveringen boven de 150 komt.
Vorige aflevering
Raymond Reddington: Good Night (2)
Raymond Reddington: Good Night (2)
10x22
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Blacklist