Cold Feet

8.4 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen Cold Feet in april bij NPO 3

Cold Feet is een Britse komedieserie van de zender ITV1. De afgelopen maanden is in Engeland het achtste seizoen uitgezonden, en dat gaat hier op 12 april van start op NPO 3.

De serie volgt het leven van drie stellen en de gebeurtenissen in en om hun relatie. De kijker ziet de stellen tijdens huwelijk, scheiden, affaires, het krijgen van kinderen, enzovoorts.

Cold Feet kwam in 2003 na vijf seizoenen ten einde, maar in 2016 volgde een doorstart, die goed werd ontvangen. In het achtste seizoen zijn er weer rollen voor James Nesbitt, Robert Bathurst, Hermione Norris, John Thomson en Fay Ripley.

7266 Coldfeet

Het achtste seizoen, bestaande uit zes afleveringen, is vanaf 12 april integraal te zien op NPO Start Plus.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
09x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00