Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX maakt pilot van dramaserie Filthy Rich

FOX werkt momenteel aan een pilot van een dramaserie die Filthy Rich gaat heten. Het is een project van schrijver en regisseur Tate Taylor, Imagine Television en 20th Century Fox TV.

De acteurs David Denman (Outcast) en Olivia Macklin (LA to Vegas) krijgen een rol in de serie, waarin ook Kim Cattrall, Melia Kreiling en Corey Cott zullen verschijnen.

Filthy Rich is een serie die draait om twee sterke, scherpe vrouwen - Margaret (Kim Cattrall) en Ginger (Melia Kreiling) - die alles doen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO (David Denman) van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft bij een vliegtuigongeluk, is zijn vrouw (Corey Cott) samen met hun volwassen kinderen verbluft als ze ontdekt dat hij ook onwettige kinderen heeft, die een deel van zijn erfenis krijgen. Olivia Macklin speelt Becky Monroe, een verwaande vrouw.

FOX heeft nog niet gemeld wanneer Filthy Rich beschikbaar komt, eerst moet nu de pilot worden gerealiseerd.


Olivia Macklin
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.
Vandaag, 12:00
NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
Vandaag, 11:00
FOX heeft de politiedrama met Stephen Dorff in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld.
Vandaag, 10:00
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00