Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX maakt pilot van dramaserie Filthy Rich

FOX werkt momenteel aan een pilot van een dramaserie die Filthy Rich gaat heten. Het is een project van schrijver en regisseur Tate Taylor, Imagine Television en 20th Century Fox TV.

De acteurs David Denman (Outcast) en Olivia Macklin (LA to Vegas) krijgen een rol in de serie, waarin ook Kim Cattrall, Melia Kreiling en Corey Cott zullen verschijnen.

Filthy Rich is een serie die draait om twee sterke, scherpe vrouwen - Margaret (Kim Cattrall) en Ginger (Melia Kreiling) - die alles doen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO (David Denman) van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft bij een vliegtuigongeluk, is zijn vrouw (Corey Cott) samen met hun volwassen kinderen verbluft als ze ontdekt dat hij ook onwettige kinderen heeft, die een deel van zijn erfenis krijgen. Olivia Macklin speelt Becky Monroe, een verwaande vrouw.

FOX heeft nog niet gemeld wanneer Filthy Rich beschikbaar komt, eerst moet nu de pilot worden gerealiseerd.


Olivia Macklin
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00