Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX maakt pilot van dramaserie Filthy Rich

FOX werkt momenteel aan een pilot van een dramaserie die Filthy Rich gaat heten. Het is een project van schrijver en regisseur Tate Taylor, Imagine Television en 20th Century Fox TV.

De acteurs David Denman (Outcast) en Olivia Macklin (LA to Vegas) krijgen een rol in de serie, waarin ook Kim Cattrall, Melia Kreiling en Corey Cott zullen verschijnen.

Filthy Rich is een serie die draait om twee sterke, scherpe vrouwen - Margaret (Kim Cattrall) en Ginger (Melia Kreiling) - die alles doen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO (David Denman) van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft bij een vliegtuigongeluk, is zijn vrouw (Corey Cott) samen met hun volwassen kinderen verbluft als ze ontdekt dat hij ook onwettige kinderen heeft, die een deel van zijn erfenis krijgen. Olivia Macklin speelt Becky Monroe, een verwaande vrouw.

FOX heeft nog niet gemeld wanneer Filthy Rich beschikbaar komt, eerst moet nu de pilot worden gerealiseerd.


Olivia Macklin
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00