Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX maakt pilot van dramaserie Filthy Rich

FOX werkt momenteel aan een pilot van een dramaserie die Filthy Rich gaat heten. Het is een project van schrijver en regisseur Tate Taylor, Imagine Television en 20th Century Fox TV.

De acteurs David Denman (Outcast) en Olivia Macklin (LA to Vegas) krijgen een rol in de serie, waarin ook Kim Cattrall, Melia Kreiling en Corey Cott zullen verschijnen.

Filthy Rich is een serie die draait om twee sterke, scherpe vrouwen - Margaret (Kim Cattrall) en Ginger (Melia Kreiling) - die alles doen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO (David Denman) van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft bij een vliegtuigongeluk, is zijn vrouw (Corey Cott) samen met hun volwassen kinderen verbluft als ze ontdekt dat hij ook onwettige kinderen heeft, die een deel van zijn erfenis krijgen. Olivia Macklin speelt Becky Monroe, een verwaande vrouw.

FOX heeft nog niet gemeld wanneer Filthy Rich beschikbaar komt, eerst moet nu de pilot worden gerealiseerd.


Olivia Macklin
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Vandaag, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00